Laposa Tibor fotográfus, Győr - esküvői fotó, esküvői videó, modellfotó, családi fotó nem csak Győrben.

Minőségi fotó... ...ami örök emlék marad!

 
 

Esküvői fotó

Minőségi fotó... ...ami örök emlékül marad!
 
"A pillanat mindennapjaink építőköve, melyet megörökíteni és ezáltal végtelenné tenni maga a csoda.
Boldog vagyok, hogy ennek a csodának tudója lehetek, és átadhatom a pillanatok élményeit mindenkinek - örökre!"
 

Viki és Zoltán - Esküvő fotózás 2016

 
 Kedves Tibor!

Ezúton is szeretnénk megköszönni, hogy megörökítetted legszebb napunk legszebb pillanatait. Ötleteiddel, tanácsaiddal kihoztad a maximumot belőlünk, annak ellenére, hogy nem voltunk egyszerű esetek. :D :D
A nászútról hazaérve izgatottan vártuk, hogy milyen képek születtek, de szerintem felülmúlták a várakozásainkat :)
Köszönet a segítségért, a munkádért, a korrekt pénzügyi hozzáállásodért és a profizmusért.
Bátran fogunk ajánlani bárkinek.
 
Köszönettel
Viki & Zoli
 
 

Adrienn és Ákos Kreatív fotózás - 2016

 
" Kedves Tibor!
Nagyon jól éreztük magunkat az esküvőnk fotózása során.
Kitűnő meglátásaiddal, emberközeli stílusoddal, professzionális szakértelmeddel és felszereléseddel nem csak profi képeket, de kitűnő hangulatot is csináltál. Remekül oldottad a hangulatot, képeid pedig magukért beszélnek.
Nagyon tetszett, hogy munkád során mindvégig pontos voltál, pénzügyekben pedig korrekt. Külön köszönet a sok jó tanácsért, amit az esküvő szervezésével kapcsolatban adtál.
Jó szívvel fogunk ajánlani ismerőseinknek, barátainknak! Kívánunk még sok-sok élvezetes munkát, kedves ügyfeleket, magánemberként pedig sok boldogságot!
 
Köszönettel: Adri és Ákos"
 
 

Hajni és Zsolti Esküvői fotózás-videózás

 
Kedves Tibi!
Ezúton is szeretnénk megköszöni azt a rengeteg segítséget, munkát és rugalmas hozzáállást amit az esküvőnkkel kapcsolatban nyújtottál.
Az eseményt megelőző egyeztetések során adott kreatív ötleteidnek köszönhetően simán és zökkenőmentesen zajlott életünk Nagy Napja.
 
Számunkra nehezen volt elképzelhető, hogy a fotózás és videózás egy személyben működik, de ezt is profin kivitelezted. Visszanézve a fotókat és a videót, hűen tükrözik esküvőnk minden pillanatát.
 
Családi és ismeretségi körünkben mindenkinek jó szívvel, bátran fogunk ajánlani.
 
Köszönettel:
Hajni és Zsolti
 
 
 

Réka és András esküvő fotózás Győr

 
"Kedves Tibor!
Szeretnénk megköszönni hogy a rengeteg hasznos tanácsoddal olyanná varázsoltad a mi nagy napunkat amilyenné szerettük volna.
Rengeteg apró tippet adtál az előzetes megbeszéléseken, amelyek segítségével nevetve és vidáman telt el a fotózás, pedig egyikünk sem az a fotogén alkat.
Az elkészült képek csodaszépek lettek, az albumokat nagyon szeretjük. Köszönjük mégegyszer, bárki is kérdezi a jövőben tőlünk hogy tudunk-e ajánlani esküvői fotóst, biztos lehetsz benne hogy tégedet fogunk mondani.
 
András és Réka 2015.09.05."
 
 

Tamara és Dávid - Esküvő fotózás, videózás Püski, Halászi, Móvár

 
 Tami és Dávid nagy hősök voltak abban a forróságban, amikor a Nagy Napjuk volt. A beállított fotózáson is helyt álltak, hangulatossá tette a munkát a különböző exkluzív helyszínek. Halásziban a Party Csárdában a hűsítő víz nagyon jól jött. A jó hangulatú fotózás meghatározta a nap többi részét. 

"Kedves Tibor!
 
Ezúton szeretnénk megköszönni,hogy ilyen csodás fotókkal és videóval lehetővé tetted,hogy mindig emlékezzünk erre a csodás napra! Köszönettel tartozunk Neked,hiszen az esküvő szervezésében nagyon sokat segítettél,rengeteg hasznos tanáccsal láttál el minket!
A fotózás jó hangulatáért és kreativitásodért is hálásak vagyunk. Mindkettőnknek az első fotózása volt,és az első perctől oldott volt a hangulat.
 
A videónak köszönhetően bármikor visszanézhetjük a Boldogító Igent :)
 
Mindenkinek ajánlani fogunk, és ha bármilyen fotózásról lesz szó,Téged választunk majd!
 
Köszönettel:
Tamara és Dávid"
 
 
 

Ria és Péter esküvő fotózás 2015 - Győr

 
 Jó hangulatú, vidám fotózás volt Riával és Péterrel. Nagyon élvezték a fotózást, klassz volt velük együtt dolgozni!
 
"Kedves Tibor!
 
Elmondani nem tudjuk, milyen aggodalom, amikor életünk napjának megörökítését egy teljesen ismeretlen fotósra bízzuk. Joggal mondhatjuk, hogy ilyenkor minden jegyespár gyomrában ott az a bizonyos gombóc, hogy úgy sikerülnek-e a nagy nap fotói, ahogyan azt ők megálmodták?
Természetesen ez nálunk is így volt, de már az első találkozáskor enyhült ez a félelem. Már az előzetes egyeztetések után érződött, hogy nála precízebb embert erre a célra nem is választhattunk volna.

Pontosan, sőt, szinte percre pontosan vázolta az esküvő és a fotózás menetét. A helyszíneket közösen választottuk ki, viszont a rengeteg tanácsát megfogaduk, mivel a szakmabeli tapasztalatát mi sem bizonyítja jobban, minthogy minden csodálatos helyszínre felhívta a figyelmünket. A fotózás napján pontosan érkezett, végig viccesen, de gördülékenyen és hatékonyan tudtunk együtt dolgozni, pedig a kreatív fotózás is két részletben, de egész nap zajlott.

Rengeteg olyan hasznos információval látott el minket az egész esküvő során, - kiemelve az étteremválasztást, - ami nem lett volna feladata. Mind a polgári, mind a templomi szertartás, illetve a kreatív fotózás képei is mesések lettek. Azt hiszem joggal mondhatjuk, hogy munkája örök, maradandó és nem utolsó sorban minőségi.

Bármilyen fotózás jön még életünk során, természetesen mindenképp Őt választjuk.
 
Köszönettel:
Ria és Péter"
 
 
 

Adél és Gábor - Tényő 2015 Esküvői fotózás

 
Nagyon izgalmas feladat volt Adél és Gábor kérését figyelembe véve olyan fotókat készíteni, ami visszaadja azt a régi, már csak emlékekben élő hangulatot és érzést, ami a múlt századi falu mindennapjait idézi. A Téyői Tájház ideális helyszín volt. Köszönet Varga Gábor polgármester úrnak, aki lehetővé tette, hogy a Tájházban fotózhassunk.
 
"Kedves Tibor!
 
Szeretnénk megköszönni a fotókat és az egész napos "munkát", ami még szebbé tette a legszebb napunkat!
Nagyon sokat segített az a rengeteg tanács, amit előzetesen kaptunk tőled. Szerintem nagyon könnyedén lehetett közreműködni veled, holott mindegyikünk (meennyasszony, vőlegény) számára ez volt az első komolyabb fotózás.
Nagyon jó hangulatban telt a fotózás és különösen örülünk annak, hogy elintézted számunkra, hogy a Tényői Tájházat egy kis időre a birtokunkba vehettük.
Mi mást is mondhatnánk, nem csalódtunk és köszönünk szépen mindent, különösen a fantasztikus képeket!
 
 Minden jót és köszönjük!
 
Adél és Gábor"
 
 

Noémi és Gábor - esküvő fotózás, videózás, 2015

 
Noémi és Gábor nagyon kedves, vidám, jókedvű pár. Öröm volt velük együtt "dolgozni"
 
"Kedves Tibor!
Ezúton is köszönjük, először is, hogy megörökítetted életünk legszebb napját! Továbbá, hogy az első alkalomtól kezdve
részletes odafigyeléssel voltál felénk, elősegítve ezzel is, hogy mind a fotózás, mind a szertartás oldott hangulatban történjen, izgulásmentesen, vidáman tudjuk megélni!
Köszönjük, hogy levetted a vállunkról a szervezésben rejlő apró hibalehetőségek miatti aggódásunkat, hogy világos kommunikációddal és alkalmazkodó készségeddel észrevétlenül kattintgattad gépedet és készítetted azon képkockákat, melyekből rövid időn belül négy fantasztikus albumot kreáltál, amelyeket ma már két család forgat boldogan, mosolyogva visszagondolva erre a jelentőségteljes napra!

Videofelvételed remek vágásai, aláfestőzenéi feltették az i-re a pontot! :) Elégedetten újfent megköszönjük, hogy pillanatok alatt, szinte ugyanabba a felfokozott hangulatba kerülve tudjuk visszanézni a számunkra oly kedves eseményeket. :)))))
 
Noémi és Gábor"
 
 
 
 

Andrea és Tamás 2015 - Esküvő fotózás a természetben és a Zichy palotában

 
 2015. áprlis 25-én volt esküvőjük napja. Vidáman, jókedvűen töltöttük el a napot. Nagyon jó volt velük együtt "dolgozni"!
Írtak néhány sort az együtt töltött órákról:
 
Kedves Tibor!
Ezúton is szeretnénk megköszönni neked, hogy elfogadtad felkérésünket, velünk töltötted és megörökítetted életünk "Nagy Napját". Köszönet a szervezéstől kezdődően - az utolsó simításokig tartó praktikus tanácsaidért, segítségedért, kreativitásodért, profizmusodért, mellyel bámulatosra varázsoltad esküvőnk minden percét. Szeretettel és hálával gondolunk vissza a fantasztikus hangulatú fotózásra, mesésre sikerült estére, melyet kiválóan lencsevégre kaptál, s elkészülhettek tökéletes képeink. Köszönjük a kiváló videót, amelyet újra - és újra nézve tükrözi csodás napunk eseményeit és azok hangulatát. Megtiszteltetés számunkra, hogy megismertünk, s velünk dolgoztál! Bátran tudunk ajánlani mindenkinek s ígérjük visszatérő vendégek leszünk! :)
 
Köszönettel:
Andi & Tomi
 
 
 

Melánia és Áron 2015 - Esküvő fotózás

 
Kedves Tibor!
 
Az első személyes találkozásunktól az esküvő végéig nyújtott közvetlenséged és kreativitásod miatt nagyon jól sikerült minden. A délelötti fotózáson,annak ellenére, hogy hideg volt nagyon jól éreztük magunkat. Így utólag is örülönk, hogy együtt ilyen szép helyszíneket választottunk. A fotók amiket csináltál nagyon jól sikerültek, köszönet neked, mert nagyon jó ötleteid voltak. Nagyon fontos megemlítenünk, hogy számunkra minden fontos pillanatot sikerült megörökítened, ezért külön köszönet. Nagyon elégedettek vagyunk a képekkel és az albumok is nagyon jól sikerültek, ezért mások számára is csak ajánlani tudunk Téged.
 
Örülünk hogy megismerhettünk és sok sikert kívánuk a további munkádhoz és reméljük, hogy még találkozunk.
 
Üdvözlettel!
Melánia és Áron
 
 

Szilvi és Gergő 2014 - Esküvő fotózás

 
Kedves Tibor!
Köszönjük szépen, hogy megörökítetted nekünk ezt a szép napot! Nagyon tetszettek mindenkinek a fotók és a videó is.
A meleg és a szúnyogok ellenére is jó hangulatban telt a fotózás. Ötleteid, tanácsaid és tippeid segítettek, hogy ilyen jó képeket csináljunk. Minden fontos pillanatot sikerült megörökítened. Amikor megnéztük a videót, könnyű volt újra felidéznünk azt a jó hangulatot, ami az esküvőnkön volt.
 
Köszönettel,
Szilvi & Gergő
 
 
 

Mónika és Péter 2014 Nádszeg, Esküvő fotózás

 
 Mónika és Péter Szlovákiában fogadott örök hűséget egymásnak. Boldogságuk a fotókon is visszatükröződik.
 
"Kedves Tibor! 
Nagyon szépen köszönjük még egyszer a fotókat és az albumokat. Nagyon szépek lettek a képek, mindenki dicséri :). Élveztük a fotózást és az elénk állított akadályos helyszíneidet, amiket meg kellett oldanunk nekünk kettőnknek, minden további segítség nélkül:) (gondolván itt pl.: a szekérre, amire fel kellett szállnom, majd le (Moncsi) :) ).
Egy élmény volt, köszönjük :) :) :)
 
Üdvözlettel:
Borbély Péter és Mónika"
 
 
 
 

Claudia és Roland 2014 Győr, Esküvő fotózás

 
 Claudaának és Rolandban májusban volt az esküvőjük.
"Kedves Tibor!
Ez úton szeretnénk neked megköszönni neked hogy életünk legeslegszebb napját veled együtt élhetük át! Köszönjük a vidám hangulatot és a nagyszerű képeket amit rólunk készítettél! Egy élmény volt veled együtt dolgozni :)
Klaudia és Roland
2014.május 24."
 
 
 
 

Ibolya és Jocó - Esküvő fotózás szabadban, műteremben

 
Ibolya és Jocó úgy döntött, hogy a műtermi és beállított fotókat a szertarást megelőző napon tartottuk. Nem kellett kapkodni, nem szorított az idő, és a vendégeknek lehetett szép fotóval kedveskedni.
 
 

Eszter és Norbi - Győr, Esküvői fotózás 2013

 
Kedves Tibor!
Nagyon szépen köszönjük azt a profi munkát és segítséget, amit esküvőnk napján nyújtottál. Fotóid barátok, rokonok, ismerősök, de még ismeretlenek körében is sok elismerést kaptak, és amikor kérdezték, ki volt a fotósunk, én büszkén mondtam, hogy Te!
Amikor megismertelek és hallottam a munkádról, már akkor éreztem, hogy nagy odaadással csinálod, és beszélgetésünk első 5 percében meggyőztél, hogy Téged kérjünk fel a Nagy Napunk megörökítésére.
Nagyon sok tudnivalót, jó tanácsot kaptunk tőled, ötleteket adtál, amire szükségünk is volt. Izgultam, hogyan fogunk boldogulni a fotózáson, hiszen nem vagyunk pózolós alkatok, de tökéletesen irányítottál bennünket, a 3 óra, amit fotózással töltöttünk nagyon hamar eltelt, és gyönyörű képek születtek.
A videónk is szuper lett, minden fontos eseményen ott voltál, nem maradt le semmi, és annyira észrevétlenül csináltad a munkád, hogy észre sem vettünk lagzi közben.
 
Még egyszer köszönjük szépen és sok sikert kívánunk a munkádhoz!
 
Eszter és Norbi
 
 

Timi és Marci - Jegyesfotózás, 2013. Nagyvázsony, Balaton

 
Timi és Marci úgy döntött, hogy a "beállított" fotókat az "Igen" kimondása előtti napon készítjük el.Fantasztikus és különleges helyszíneken fotózhattunk. A fiatalok nyitottak voltak bármilyen újdonságra és érdekességre. A Balaton természetesen nincs sör és lángos nélkül, és persze egy kis pancsolás a medencében is jólesett abban a melegben,
Külön köszönet Kiss Ildikónak és a Kinizsi Vár Várkapitány Urának, hogy lehetővé tették a különleges és gyönyörű környezetben a fotózást és, hogy "elintézték", hogy az ifjú férjjelölt megvívhasson a menyasszonyáért!  :-)
 
"Kedves Tibor!
Masfel honap telt el az esküvönk ota es epp a fotokat nezegetjük, hogy kinek melyiket ajandekozzuk... A valasztas rettenetesen nehez legszivesebben mindegyikböl adnank mindenkinek. :) Nagyon szuperek lettek, es a legjobb az, hogy ha rajuk nezünk ugyanolyan vidaman idezzük fel minden pillanatat ennek a napnak, ahogy telt.
Nagyon elveztük veled a közös munkat, a vidam, kalandos perceket. Az egesz fotozas nagyon könnyed hangulatu volt mert nagyon könnyü veled dolgozni. Semmi feszelyezettseg, semmi termeszetellenes pozok, es a hosszu nap elelnere egyaltalan nem ereztük magunkat annyira faradtank. Imadtuk! Köszönjük az ötleteidet, a spontanitasodat es a rengeteg idöt, amit rank szantal!
Mint ahogy Marci a nap vegen tökeletesen összefoglalta: "A szakmai tudasod, tapasztalatod, kreativitasod mellett az egyik legnagyobb erenyed még a rugalmassagod!"
Ezzel fogunk mindenkinek batran ajanlani, aki egy vidam, kötetlen fotozas kereteben szeretne megörökiteni legfontosabb pillanatait.
Ez uton is nagyon köszönjük Neked e feledhetetlen elmenyt! Es remeljük, fogunk még talakozni, esetleg egy masik alkalombol kifolyolag együttdolgozni.
Tovabbi sok sikert es sok szep fotoalanyt kivanunk munkadhoz!
 
Timi es Marci"
 
 
 

Monika és Günter - Esküvőfotózás, Győr, 2013

 
Mónika és Günter itt Győrben fogadott örök hűséget egymásnak. Jókedvű, vidám pár, akik nagyon jól érezték magukat!
 
"Kedves Tibor !
Köszönjük szépen a gyönyörű fotókat és a videót :-)!
A fotózás nagyszerű hangulatban telt es utólag is köszönet, hogy annyiszor megnevettetél minket, így könnyebb lazább volt a fotózás a nagy melegben :-))!!
 
A fotóalbumért extra köszönet :-)!!
 
Üdv: Gunter & Monika"
 
 

Nilla és Ádám - Esküvői fotózás 2013, Győr

 
Nillát és Ádámot a sport, azon belül is a kézilabda hozta össze. Kedves, vidám fotókat készítettünk, olyanokat mint ők maguk. Jó volt velük együtt "dolgozni", sok vidám pillanatot szereztünk egymásnak.
 
"Köszönjük!!!!!
Kedves Tibor!
 
Nagyon nagy köszönettel tartozunk ezért a különleges napért! Minden helyzetre kitérő segítséged, ötleteid, tanácsaid segítettek abban, hogy e napon minden percünk tökéltesre sikeredett. Szuper kép es videó minőség, hozzáértés, tapasztalat, profizmus, pontosság. Mindenkinek csak ajánlani fogunk!
Biztosak vagyunk benne, hogy a jövöbeli családi fotókért is hozzád fordulunk!
 
U.I: külön köszönet a nyakkendő kötésért :-)
 
 Köszönettel
Nilla es Ádam 2013.07."
 
 
 

Rita és Zsolt - Esküvő fotózás, Győr, 2013

 
Rita és Zsolt nagyon kedves pár, jókedvűen és gyorsan telt el ez a nap.
 
"Kedves Tibor!
Szeretnénk megköszönni fáradozásaidat,segitő munkádat,vidámságodat és profizmusodat,mellyel még szebbé tetted a "Nagy Napunkat".
A fotók csodálatosak lettek,a fotozás nagyon jó hangulatban telt, észre sem vettük, milyen gyorsan eltelt az idő.
Külön köszönjük tanácsaidat,javaslataidat,nagyon sokat segitettek!
Mindenkinek ilyen fesztelen,jó hangulatú,barátságos fotozást tudunk csak kivánni!
A video mindenkinek nagyon tetszett!
Mégegyszer köszönjük!
Rita és Zsolt"
 
 
 

Fruzsina és Laci - Esküvői fotózás, Győr, 2013

 
A fiatalok már nagyon várták, hogy életük "Nagy Napja" eljöjjön.  Természetes izgalom a készülődésnél, kellemes fotózás Győr legszebb helyein, majd a szertartás Győrsövényházán, a vacsora, majd mulatság mind-mind nagyon jól sikerült. Nemcsak fotók, hanem videó is készült Fruzsináék legszebb napjáról!  "Hatalmas köszönettel tartozunk. Az előre adott hasznos tanácsaid és az aznapi munkád hozzásegített minket a tökéletes "Nagy Naphoz". Mindenben segítségünkre voltál,sokszor túlmutatva fotózásra és videózásra való felkéréseden. Végtelen profizmussal kezelted a nap folyamán felmerülő problémákat......  Bővebben a "Rólam mondják" oldalon
 
 

Ancsa és Róbert - Esküvő fotózás Győrben, 2012

 
A fotózás az igényeinknek és az "állapotomnak" megfelelő volt, hangulatosan, jó kedvben zajlott. Köszönjük a sok információt az előkészületekhez, a hozzáértést a profizmust a munkádoz. A végeredmény pedig önmagáért beszél, mindketten maximálisan elégedettek vagyunk!  A párom azt mondta 10 év múlva újra elvesz, szóval készülj!   :-)
 
 
 

Krisztina és Péter 2012 - Eskűvői fotózás, Győr

 
....Fotóiddal megvalósítottad az elképzeléseinket. Az összeset, még fehér lovat is szereztél nekünk. ...... Élveztük a közös munkát, és a vidám perceket de kár, hogy csak egy napig tartott! "  Bővebben a "Rólam mondják" oldalon!
 
 

Szilvia és Imre - Esküvői fotózás Győrben, 2012

 
Utólag elmondhatjuk, hogy Laposa Tibor volt a legjobb választás a fotózásra! Sok kép készült, mind gyönyörű, egyedi; kreatív ötleteiből nem volt hiány! ...... bőbvebben a "Rólam mondják"   oldalon!
 
 

Rita és Máté 2012 - Esküvői fotózás - Budapest

 
"A fotózás meglepően gördülékenyen és könnyen, baráti légkőrben történt. Cseppet sem éreztük magunkat kényelmetlenül - pedig ez volt az első alkalom, amikor ilyen sok fotó készült rólunk. A kész fotók és albumok nagyon profik, és mindkettőnk "jobbik oldalát" mutatják - szívesen fogjuk mutogatni őket bárkinek!"  Rita és Máté
 
 

Detti és Robi - Esküvői fotózás 2012 - Győr-Bőny

 
Minden vidámságra nyitott pár Detti és Robi. A repülőgépeknél különösen izgalmas volt a fotózás.
"Külön köszönjük, hogy vevő voltal az ötletünkre, es a Te közbenjárásod segitségével készülhettek képek a repülőtéren is. Számunkra maga a fotózás is egy felejthetetlen élmény marad...." Bővebben a "Rólam Mondják" oldalon.
 
 

Éva és Tamás - Esküvői fotózás Győrben, 2012

 
Vidámak, jókedvűek, minden szépre és vidámságra nyitottak voltak. Öröm volt velük a fotózás!
" A fotóink éppen olyanok lettek, amilyenek a valóságban mi vagyunk, és akárhányszor rájuk nézünk boldogsággal tölt el minket!....." bővebben a "Rólam mondják" oldalon!
 
 

Margaréta és Zsolti - Esküvői fotózás 2012, Győr - Tényő

 
Több helyszín, sok-sok fotó, nagyon tetszett nekik a fotózás és videózás! Az a néhány óra, amit erre tudtunk szánni pillanatok alatt eltelt.
A tényői Dombi és Fiai Fogadó kiváló és igényes helyszín volt az esküvői vacsorához és mulatsághoz! Nagyon finom ételek, precíz és gyors kiszolgálás!
"Mi a lakodalomra lefoglalt étteremben kaptuk meg az elérhetőségeidet azzal, hogy fantasztikus látvány, ahogy egyik kezedben a fényképezőgép a másikban a kamera és minden fontos jelenetet tökéletesen megörökítesz......."  bővebben a "Rólam mondják" oldalon!
 
 

Anikó és Gábor 2012 - Esküvői fotózás, Győr

 
Jókedvű és vidám fotózás volt, sok-sok helyszínnel!
"Minden további kötelezettség nélkül szánt ránk bőven időt ahhoz, hogy ismertessük vele terveinket, kéréseinket a fotózással kapcsolatban. Nagyon érdeklődő és segítőkész volt az esküvő minden részletével kapcsolatban, így olyan érzésünk volt, mintha egy régi baráttal találkoznánk és osztanánk meg vele az esküvőnk szervezésével kapcsolatos minden örömünket, bánatunkat....."  bővebben a "Rólam mondják" oldalon!
 
 

Edina és Gergely - Esküvői fotózás 2012, Pannonhalma-Pér-Győr

 
Májusban fogadtak egymásnak örök hűséget Péren. Kedvesek, vidámak, jókedvűek voltak, élmény volt őket fotózni!
"Kedves Tibor! Köszönjük szépen, hogy elvállaltad az esküvőnk fotózását! A fotózáson nagyon jól éreztük magunkat.
Apró tippjeid nagyban emelték esküvőnk ünnepélyes hangulatát. Neked hála képeink nagyon jól sikerültek, amiket bármikor szívesen mutogatunk másoknak!
 
Üdvözlettel: Edina és Gergő
 
 
 
 
 

Andi és Attila 2012 - Esküvői fotózás Győrben

 
"Kedves Tibor!  Nagyon köszönjük hogy elvállaltad az esküvöi fotózásunkat. Örök hála érte!! Te nem a "piacot nézted" bennünk! A fotózás végig egy élmény volt! A kezdeti gátlásainkat feloldottad! és nagyon hamar egy hullámhosszon voltunk Veled! Az esküvőnk előtt kétszer is találkoztunk és részletesen megbeszéltünk mindent! Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert egy korrekt, megbízható fotós! Köszönjük:ANDREA- ATTILA 2012.05.26" 
 
 
 

Adrienn és Julian 2012 - Esküvői fotózás, Győr

 
Adrienn és Julian április 7-én kötöttek házasságot. Jókedvűek és vidámak voltak, jó volt együtt dolgozni velük! Megszerveztünk egy kis vízitúrát is!
"Tibor felkérésével fellélegezhettünk, mert az Ő segítségével és profizmusával könnyebben ment minden. Apró dolgokra is felhívta a figyelmünket, amit mi esetleg elfelejtettünk."  bővebben a "Rólam mondják" oldalon
 
 
 

Gyöngyi és Zoli 2012 - Esküvő fotózás Győrben

 
Gyöngyi és Zoltán februárban fogadtak egymásnak örök hűséget. Nagyon várják már a babát, jó volt látni, hogy tudnak egymásnak örülni. (Gyöngyi természetesen alkoholmentes sört ivott). Öröm volt velük a fotózás.
"Tibor, nagyon köszönjük, hogy ennyire rugalmas és segítőkész voltál. Elvárásainkat magasan felülmúltad, a vendégek a képek láttán, mind azt mondták, hogy..... " bővebben a "Rólam mondják" oldalon.
 
A fotók egy része a Klastrom Szállóban, illetve az Aranyszarvas Fogadóban készült.
 
Arany Szarvas Fogadó - Győr
Arany Szarvas Fogadó - Győr
 

Móni és Laci 2011 - Esküvő fotózás - Budapest

 
Móni és Laci Budapesten mondták ki az "Igent" egymásnak.. A fotózás helyszínéül a Művész Mozi auláját választották....
"Tibornál a fotózás nem az exponálógomb 3-400 lenyomását jelenti, hanem egy profi módon előkészített és végigkísért szolgáltatáscsomagot."  bővebben a"Rólam mondják" oldalon.
 
 

Viki és Tibor 2011 - Esküvői fotózás - Győr

 
Viki ée Tibor novemberben mondott +igent" egymásnak. Jó volt velük együtt dolgozni, mert akarták és élvezték a fotózás minden pillanatát.
"el sem tudtuk képzelni, hogy mennyi ötletesség és mennyi szépség rejlik egy ilyen fotózásban,........."  bővebben a "Rólam mondják" oldalon
 
 

Zsófi és Ádám 2011 - Esküvő fotózás, Győr

 
"Nagyon örülünk, hogy Tibort választottuk, akinek nem csak a fotókat köszönhetjük, hanem az előzetesen kapott sok-sok jó tanácsot is"
(bővebben a "Rólam mondják" oldalon)
 
Zsófi és Ádám sok vidám pillanatot okozott egymásnak és nekem is a fotózás alatt. Gyorsan eltelt az a néhány óra, amit a fotózásra tudtunk szánni,
 
 

Melinda és Zoltán - Esküvői fotózás - Győr

 
"Szeretnénk még egyszer megköszönni, hogy végigfotóztad az esküvőnket." (bővebben a "Rólam mondják" oldalon)
 
Melinda és Zoltán 2011. október elején keltek egybe. Nagyon élvezték a fotózást és nagyon kreatívak voltak. Természetességük, vidámságük visszaköszön a fotókról.
 
 

Krisztina és Krisztián - Esküvő fotózás Győrben

 
Kedves Tibor!
Még egyszer szeretnénk megköszönni a munkádat, örülünk, hogy téged választottunk! A fotók csodaszépek és a videó is nagyon tetszik! (bővebben a "Rólam mondják" oldalon)
 
Krisztina és Krisztián jókedvű, vidám fiatalok, akikkel nagyon jó volt együtt dolgozni. Élvezték a fotózás és a nap minden pillanatát! A fotózás mellett videófelvétel is készült minden fontos mozzanatról.
 
 

Vera és Jürgen 2011 - Esküvői fotózás - Öttevény

 
Wir haben unsere Hochzeit (13.08.2011.) komplett von Österreich aus organisieren müssen. (bővebben a"Rólam mondják" linken )
Vera és Jürgen nagyon vidám fiatalok, akik "bevállalósak" és mindent megtettek az izgalmas és vidám fotók elkészítéséhez!
 
 

Szandra és Péter 2011

 
Mi külföldről szerveztük az esküvőnket! (bővebben a "Rólam mondják"  linken )
Az esküvő Győrben volt, nagyon izgultak a fiatalok, de hamar feloldódtak és már csak a jókedv és vidámság maradt.
 
 

Szabina és Toncsi 2011

 
Számunkra az esküvő nem volt más, mint egy csoda, amit csak egyszer lehet igazán átélni (bővebben a Rólam mondják linken).
 
 

Erika és Gellért 2011

 
Szeretettel és hálával gondolunk vissza arra a gyönyörűen szép április 2-i (2011) szombatra, amikor összekötöttük az életünket, és Te ebben tanácsaiddal, javaslataiddal, ötleteiddel segítettél. (bővebben a "Rólam mondják"  linken).
 
 

Erzsébet és Gábor 2011

 
 Minden várakozásunkat felülmúlták az elkészült képek, különösen a fekete-fehér fotók állnak a szívünkhöz közel. (bővebben a "Rólam mondják  linken).
 
 

Zsuzska és Rein 2010

 
"We checked many different photographers on the net, we asked offer from some of them and we chose Tibor because of the stylish, honest and intelligent reply, which was reflected on all of his works. (bővebben a"Rólam mondják"  linken).
 
A fotózás mellett a videófelvételt is mi csináltuk Rein legnagyobb megelégedésére, aki  az első találkozásunkkor még nem akarta a videózást.
 
 

Orsolya és János 2011

 
 

Imre és Anett 2011 - Somlószőlős

 
Somlószőlős és környéke, Pápa és egy közeli repülőtér nagyon izgalmassá tette a beállított fotók elkészítését. A videófelvétel elkészítésével is bennünket tiszteltek meg bizalmukkal a fiatalok.
 
 

Lorka és Szabi 2008

 
 

Barbara és Kristóf 2007

 
 

Szilvi és Tamás 2008

 
Nagyon hálásak vagyunk Tibornak és Gergőnek -Tibor fiának, aki nálunk a fotózást végezte-, hogy a fotózást és a videózást is vállalták ilyen messze Győrtől. (bővebben a "Rólam mondják"  linken).
 
Az esküvő Zalaegerszegen volt, ahol a videófelvételt is mi készítetteük. A beállított képek a Skanzenben készültek, ami nagyon egyedivé teszi az esküvői fotózás hangulatát. Laposa Gergő fotói.
 
 

Kati és Tibor 2011 - Esküvő fotózás

 
Az "előzetes várakozásnak" eleget téve májusban összeházasodtak!
 
 
 
Laposa Tibor fotográfus, Győr - esküvői fotó, esküvői videó, modellfotó, családi fotó nem csak Győrben.
Laposa Tibor fotográfus
+36 70/286-3665
Facebook megosztás  iWiW megosztás  Twitter megosztás
 
 
Itt  megnézheted a Fotótábor Werk-fotóit és alkotásait
az alábbi linken:
Már lehet jelentkezni az idei táborba!
Júli 4-8.
 
Céges rendezvények fotózását, valamint cégeknek igényes termékfotózását is vállalom!
Referenciafotók a http://www.stadex.hu/professzionalis-foto oldalon találhatóak!
 
 
 
 
 
Laposa Tibor fotográfus, Győr - esküvői fotó, esküvői videó, modellfotó, családi fotó nem csak Győrben.

Laposa Tibor fotográfus | +36 70/286-3665 | tibor@laposafoto.hu