Hasznos

Segítesz az esküvő lebonyolitásában?

Igen, segítek. Amennyiben megtiszteltek bizalmatokkal, többször is fogunk találkozni. Nagyon sok olyan hasznos információt fogtok tőlem hallani, ami hozzásegit ahhoz, hogy jól sikerüljön a legszebb napotok. Olyanokat fogunk átbeszélni, hogy pl. mikor hozd el a ruhát a kölcsönzőből, hogyan történjen a szülőköszöntés, hogyan húzzuk fel a gyűrűt, hogyan kell fotózáshoz sminkelni, ha szülő kísér az oltárhoz, mi fog ott akkor történni, stb.

Vállalod-e az esküvő komplett megszervezését?

Igen vállalom. A hosszú évek alatt elég nagy kapcsolatrendszerem alakult ki, úgyhogy az igényeteknek leginkább megfelelő "szolgáltatókat" tudom összeszervezni, úgy, hogy nektek nem lesz gondotok!

Ne bízd emlékeidet a véletlenre!

Az esküvő napja nagyon mozgalmas, annyi minden történik az előkészületektől kezdve az esküvőn át a lakodalomig, hogy szinte átélni is alig van idő. Munkámat úgy vállalom, hogy egész nap veletek vagyok. Híve vagyok a szabad, kötetlen együttlétnek, melyben a feszültség hamar feloldódik, és észre sem veszik, hogy fotózok. Persze ennek előfeltétele, hogy megismerjük egymást.

Csak úgy vállalok esküvői fotózást, ha legalább kétszer találkozunk a Nagy Nap előtt. Fontos ez két okból is. Egyrészt sok megbeszélni valónk van, sok olyan apró összetevőt meg kell beszélnünk, amire talán nem is gondoltok, mégis fontos, hogy igazán szép képek készüljenek. Segítek mindenben, hiszen én már több száz esküvőt végigfotóztam, videóztam, és tudok néhány ötletet adni. Másrészt fontos a személyes találkozó azért is, mert én így ismerlek meg benneteket, így fogom tudni, hogy kinek milyen a természetes és szép mosolya, milyen helyzetben előnyös az arca, hogyan lehet majd a beállításokkal az esetleges kellemetlen dolgokat eltünteni. Ha kialakul a személyes kontaktus, akkor még a beállított képek készítése is hangulatosan, könnyedén, jókedvűen fog eltelni.

Ne bízd emlékeidet a véletlenre! Egy jó fotó felidézi azokat pillanatokat, amelyeket szüleiddel, testvéreiddel, barátaiddal közösen éltél át. Az el nem készült fotót, vagy a rossz, életlen fotót pótolni már nem lehet... A szakértő szem tudja, melyik az előnyös oldalad, melyek a jó beállítások, és a fények megkomponálásával tudja egyedivé varázsolni a képet.

Évek múlva örömmel és melegséggel a szívedben fogsz a ma elkészült képekre tekinteni!

Milyen ruhában leszel?

Én mindig az alaklomhoz illő ruházatban (legtöbbször öltöny, nyakkendő) jelenek meg már a beállított és műtermi fotózáson is. Ezzel is megtisztellek benneteket, megtisztelem a Nagy Napot, megtisztelem azokat, akkik osztoznak örömötökben. Akinek fényképezőgép, vagy videókamera van a kezében az is részese ennek a gyönyörű napnak!

Csak esküvői fotózást vállalsz?

Mint a galériában is látható, szívesen készítek gyermekfotókat, modellfotókat, portfóliót, családi fotókat is, akár a műtermemben, akár kint helyszínen is. További kedvenc témáim a tánc-, a sport-, az esményfotózás. Több honlaphoz, kiadványhoz készítettem reklámfotókat is.

Mi lesz a képekkel?

Az elkészített képeket szükség esetén számítógépen "kiigazítom", megvágom, CD-re, vagy DVD-re írom és eredeti méretben átadom az ifjú párnak. A CD/DVD mellé adok egy kedvezmény-kupont, mellyel az egyik laborban kedvezményesen lehet nagyítást készíttetni.

Fotóalbum készítését is vállalod?

Természetesen, külön megállapodás alapján. Sőt, nagyon szép és igényes könyvet is tudunk készíteni az esküvőről, melyet a személyes találkozó alkalmával meg tudok mutatni.

Fekete-fehér képet is készítesz?

Minden fotót színesben készítek, és ha igény van rá, abból lehet szép fekete-fehér képet készíteni. (Fordítva nem lehet.) Igény esetén, külön megbeszélés szerint a kiválasztott képeken alkalmazunk más, különféle digitális trükköket is.

 

Vissza Fel