Rólam

Fotózással több mint 30 éve foglalkozom, 1999-ben és 2000-ben fotóim jelentek meg "Az év sajtófotója" című könyvben. Eddig 14 önálló fotókiállításom volt.

1986-tól a "Kisalföld" napilap fotóriportere lettem, ettől az időtől nem csak hobbim, hanem életformám is a fényképezés. 1992-től a fotózás fő tevékenységem. Szeretek mindenhol ott lenni, de sehol sem látszani. Fotóim a kreatív és fotózsurnaliszta stílus keveréke.

Több mint húsz éve vagyok esküvői fotós.

Az esküvő, a fiatalok legszebb napja számomra egy gyönyörű történet, amit fotókon keresztül adok vissza művészi szinten. Szeretek új nézőpontokat keresni, újfajta látásmódot tükrözni, egyedi gondolatokat megfogalmazni fotóimban. Képeim visszatükrözik minden esküvő egyediségét. A készülődés, a szertartás, a vacsora és tánc, a játékok, a menyasszonytánc, az ifjú asszony és férj visszatérése éjfél után mind-mind rengeteg apró mozzanatból áll össze, melyeket a fotókon még az unokák is megcsodálhatják!

A fotózáson az alkalomhoz illő ruházatban jelenek meg, megtisztelve benneteket, megtisztelve az eseményt, megtisztelve azt a sok-sok embert, akik osztoznak a ti örömötökben!

A mindennapok rohanásában jó egy kicsit megállni, akár egy családi fotózásra, egy portfólió fotózásra, egy modellfotó elkészitésére. Szép emlékek, vissza nem térő alkalmak. Egy meglepetés a páromnak, a gyermek szülinapja, keresztelője pedig emlék a családnak.

 

Partnerek

"A házasságok fele örökké tart..."
Egy különleges DVD praktikus feladatokkal, hétköznapi használatra a boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolatért, hogy tényleg örökké tartson.
Kattints a www.jobbtudni.hu honlapra és hallgass bele!


Szélvédőjavítás: www.szelvedo-javitas-gyor.hu

Életvezetési tanácsadás: www.jobblesz.hu

 

Vissza Fel