Vendégkönyv

"Tiborral valo közös nap es fotozas egy nagyon kellemes elmeny volt!
Minden pontosan ugy törtent az esküvönk napjan, ahogy elkepzeltük. Tibor mindig pontosan erkezett es rugalmasan alkalmazkodott az egyedi elkepzeleseinkhez. Szinten nagy elöny volt, hogy jol ismeri Györt, ezert könnyeden talaltunk klassz fotozasi helyszineket.
Tibor különös tehetseggel keszitette el a kettönkröl keszült portre fotokat. Professzionalis, felkeszült fotos, megbizhato es kellemes szemelyiseg: egyertelmüen ajanlanank barkinek!"

Enikö & Ingolf

"Hatalmas köszönettel tartozunk. Az előre adott hasznos tanácsaid és az aznapi munkád hozzásegített minket a tökéletes "Nagy Naphoz". Mindenben segítségünkre voltál,sokszor túlmutatva fotózásra és videózásra való felkéréseden. Végtelen profizmussal kezelted a nap folyamán felmerülő problémákat,és sokszor a mi komolytalanságunkat.Meglepő észrevétlenséggel voltál ott a fényképezőgéppel és kamerával is egyszerre mindig, és mindenhol. A délelőtti fotózás remek hangulatban telt,sok nevetéssel, és tökéletesen ráhangolt minket a továbbiakra. A végeredmény várakozásainkat is felülmúlta. A képek gyönyörűek, a videó által pedig újraélhettük a legszebb pillanatainkat, a teljesség élményével.Egy pillanatra sem bántuk meg választásunkat, Tibort mindenkinek ajánljuk, aki egy jó hangulatú fotózást szeretne, profi végeredménnyel.
Még egyszer köszönet mindenért!"

Fruzsi és Laci

"Fotóiddal megvalósítottad az elképzeléseinket. Az összeset, még fehér lovat is szereztél nekünk. A képeket azóta csodálja mindenki, amikkel felejthetetlenné tetted az Esküvőnket. Ahogy azt már tudjuk, a pillanat sajnos elszáll, de te nagyon sok emléket megőriztél számunkra. Élveztük a közös munkát, és a vidám perceket de kár, hogy csak egy napig tartott!
U.i: Minden helyzetben megláttad a lényeget, ezúton köszönjük a gyönyörű képeket!
Azóta is csókolózunk folyamatosan, de csak két villanásig! :-)
Tibor! Mindenkinek csak ajánlani tudunk a jövőben!"

Kriszta és Peti

"Esküvői fotózásunkat a házasságkötésünk napjára, délelőttre tettük. Volt némi aggodalom, nem-e leszünk fáradtak a korai kelés és a hosszas fotózkodás miatt. Utólag elmondhatjuk, hogy Laposa Tibor volt a legjobb választás erre a feladatra! Annak ellenére ugyanis, hogy a "menyasszonyos" fél órás késéssel sikerült csak megkezdeni a munkát, Tibor olyan gyorsan dolgozott, hogy minden nekünk kedves helyszínre jutott idő. Sok kép készült, mind gyönyörű, egyedi; kreatív ötleteiből nem volt hiány! Nagyon könnyed, felszabadult légkört teremtett, ez által egyáltalán nem fáradtunk el a végére; számunkra nem is munka volt, hanem móka! Az elkészült képeket nézegetve látjuk, hogy a Nagy Nap minden jelentősebb momentumáról készült fotó (első csók, csokordobás, kilépés a házasságkötő teremből, menyasszonyrablás...), Tibor mindenhol ott volt!
Nagyon elégedettek vagyunk a munkájával, nyugodt szívvel és nagy örömmel ajánljuk mindenkinek! Ezúton is még egyszer köszönjük!"

Imi és Szilvi

"Köszönjük hogy elvállaltad az esküvői fotózásunkat. A stresszes esküvői előkészületek ellenére és az elözetes személyes találkozások során elhangzott jótanácsok révén egy vidám és felszabadult, ugyanakkor profi fotózásban lehetett részünk.
Külön köszönjük, hogy vevö voltál az ötletünkre, és a Te közbenjárasod segítségével készülhettek képek a repülőtéren is. Számunkra maga a fotózás is egy felejthetetlen élmény marad.
Minden jót kivánunk a további munkáidhoz."

Detti es Robi

"Nagyon szépen köszönjük azt a rengeteg gyönyörű fotót amiket rólunk készitettél. Nagyon jó volt Veled dolgozni, hisz minden mozdulatodban látszott a sok éves rutin és precizség.
Minden apró részletre figyeltél, hogy mi tökéletes fotókat kaphassunk életünk legszebb napjáról. A fotóink éppen olyanok lettek, amilyenek a valóságban mi vagyunk, és akárhányszor rájuk nézünk boldogsággal tölt el minket.
Tiborral az esküvőkiállitáson találkoztunk, ahol a segitőkészségével és barátságos hozzáállásával egyből megnyert minket. Nagyon sok segitséget és fontos információt kaptunk Tőle az esküvői fotózással és szervezéssel kapcsolatban (pl. kozmetikus, fodrász, galambász, dekoros ....)
Maximálisan meg voltunk Veled elégedve, biztosak vagyunk benne, hogy még sok szép képet fogsz késziteni nekünk!
Mindig szeretettel gondolunk majd Rád és örülünk hogy megismerhettünk."

Éva és Tamás

"Ezúton szeretnénk megköszönni neked az esküvőnk napján elkészített fotókat és videót. Mi a lakodalomra lefoglalt étteremben kaptuk meg az elérhetőségeidet azzal, hogy fantasztikus látvány, ahogy egyik kezedben a fényképezőgép a másikban a kamera és minden fontos jelenetet tökéletesen megörökítesz. Ez már az elején nagyon tetszett. Megkerestünk személyesen is és már az első alkalommal nagyon tetszett a baráti stílus és a segítőkész hozzáállás. Rögtön meg is egyeztünk. Majd az esküvő előtt két héttel már csörgött a telefonom, hogy kellene egyeztetnünk. Újabb személyes találkozás alkalmával mindent részletesen átbeszéltünk, hogy mire kell figyelnünk a tökéletes beállítású képek eléréséhez. Javasoltál egy pár helyet műtermi és szabad fotózásra is és javasoltunk mi is egy extrém fotózási helyszínt. Minden jól sikerült. Egész délelőtt fotóztunk, majd egy gyors késői ebéd után már kezdtük is az esküvőt. Sokat segített nekünk az arcodról áradó nyugodtság és az, hogy mindenre figyeltél és mindent átbeszéltél a ceremónia mesterünkkel."

Margaréta és Zsolti

"Életünk egyik legszebb napján vagyunk túl, és bárki, aki eddig végiglapozta az albumunkat ugyanezt látja! Hálásak vagyunk a nagyszerű képért és a segítségedért!
Bízunk benne, hogy a jövőben még lesz alakalmunk együtt dolgozni!"

Anikó és Gábor

"Mindenki tudja mennyi szervezéssel és stresszel jár egy esküvő megszervezése.Tibor felkérésével fellélegezhettünk, mert az Ő segítségével és profizmusával könnyebben ment minden. Apró dolgokra is felhívta a figyelmünket, amit mi esetleg elfelejtettünk. Ha valahol határozatlanok voltunk ő határtalan nyugalommal átsegített a nehézségeken a készülődésben és az esküvőnk napján is. Mi külföldről intéztük a szervezést és sajnos csak az esküvő előtti utolsó napon tudtunk személyesen találkozni. A fotózás helyszíneinek kiválasztása és a kreatív ötletei felülmúlták elképzeléseinket. A fotózás során folyamatosan megcsúsztunk az idővel de Tibor ezt sosem éreztette velünk. Az egész Vele töltött idő vidáman telt és a nap végén bizony meglepődtünk hogy bár kis esküvőnk volt hogy tudott Rólunk olyan sok képet készíteni. A képeket nézve újra visszaröpülhetünk az időben arra a bizonyos NAGY NAPRA és átélhetjük minden percét!"

Adrienn és Julian

"Nagyon köszönjük, hogy ennyire rugalmas és segítőkész voltál. Elvárásainkat magasan felülmúltad, a vendégek a képek láttán, mind azt mondták, hogy hihetetlen, hogy mindenhol ott voltál és mégis észrevétlen maradtál. :) Köszönjük, a sok-sok családi fotót, igazán kell egy ilyen mindenki albumába...
Tibor volt az egyetlen fotós, aki nem e-mailben adott árajánlatot, hanem elsőre is ragaszkodott egy személyes találkozóhoz. Vázoltuk, hogy mit szeretnénk, hozott bemutatkozó anyagot, rögtön meg is találtuk a közös hangot, ráadásul az anyagiak is mellette szóltak. Természetes, hogy ezek után őt választottuk. Helyszínjavaslataival, ötleteivel és a mi elképzeléseink megvalósításával a fotózás tökéletesre sikeredett. Már 6 hónapos kismama voltam az esküvő napján és az emlékek is azt a képet adják vissza, amit szerettünk volna!
Munkádhoz további sok sikert kívánunk!"

Gyöngyi és Zoli

"Tibort már több, mint 10 éve ismertem, amikor eljött a Nagy Napunk Kedvesemmel. Nem is fotózhatta volna más ezt a jeles alkalmat, mint az a fotós, aki a 36-os filmre 37 tökéletes képet tudott készíteni már annak idején is ...
A fotózásra tervezett másfél óráról majdnem két órát késtünk, pedig Tibor figyelmeztetett arra, hogy nem a tervek szerint fog minden alakulni. A kész képeken a késés és a rohanás nem látható, ez a profizmusnak és a sokéves tapasztalatnak köszönhető. Érkezésünkkor (értsd: a kiválasztott helyszín ajtaján beesve) Tibor már felkészülten és kompozíció tervek tucatjaival várt bennünket, felülemelkedve azon, hogy a megbeszélt 90 perc helyett 20 perc áll rendelkezésére és olyan boldog párral, akikből épp' csak a fotózáshoz szükséges nyugalom hiányzott.
Tibornál a fotózás nem az exponálógomb 3-400 lenyomását jelenti, hanem egy profi módon előkészített és végigkísért szolgáltatáscsomagot. Az ifjú pár biztos lehet abban, hogy a legszebb napja megfelelően lesz megörökítve az utó(d)kor számára!"

Móni és Laci

"Ezúton szeretnénk megköszönni Neked az esküvőnk napjának fényképes megörökítését . Már az első találkozásnál szimpatikus voltál, szeretjük az olyan embereket, akik a szakmájukat nemcsak megoldják, hanem profi módon végzik. Hozzá nem értvén, el sem tudtuk képzelni, hogy mennyi ötletesség és mennyi szépség rejlik egy ilyen fotózásban, fogalmunk sem volt, hogy mitől lehet egy fotózás jó hangulatú. Mindezt az esküvőnk előtti és alatti néhány órában segítségeddel megtapasztalhattuk. Köszönjük a sok praktikus tanácsot és azt, hogy közös munkánk során végig partnerként tekintettél ránk. A képekkel és a beállításokkal a legmesszebbmenőkig meg voltunk és vagyunk elégedve. Jó szívvel fogunk téged ajánlani barátainknak és ismerőseinknek."

Viki és Tibi

"Kedves Menyasszonyok és Vőlegények!
Amikor elérkezik az esküvőtök napja, legyen az szűk, családi körben, vagy 200 fős vendégsereggel, nagyon fontos hogy kik vesznek körül Titeket a családon és a barátokon kívül.
Nagyon örülünk, hogy Tibort választottuk, akinek nem csak a fotókat köszönhetjük, hanem az előzetesen kapott sok-sok jó tanácsot is, ami mindnig megnyugtatott minket. Határozottsága és rugalmassága azt az érzést adta a fotózás és az eskvő alatt is, hogy minden rendben megy, nincs min aggódunk, így élvezni tudtuk a nap minden pillanatát."

Zsófi és Ádám

"Szeretnénk még egyszer megköszönni, hogy végigfotóztad az esküvőnket. Nem bántuk meg, hogy a lehetőségek közül Téged választottunk , mert közvetlenséged , jótanácsaid ,és a végeredmény is Téged igazolt.
Az esküvő előtti személyes találkozók nagyon hasznosak voltak számunkra, rengeteg ötletet,tippet adtál nekünk a nagy napra vonatkozóan, nem hiába a sok éves tapasztalatod :-)
Nagyon jól éreztük magunkat az egész fotózás alatt , az erre szánt 3 óra olyan jó hangulatban telt, és úgy elrepült ,észre sem vettük :-)
Külön örültünk a "lopva" készült felvételeknek ... :-)
A fotók éppen olyanok lettek ,amilyennek elképzeltük , pontosan tükrözik személyiségünket ,életvidámságunkat :-)
Egészen biztos találkozni fogunk még , ha másért nem, akkor a családi fotóink ügyében ! :-)"

Melinda & Zoli

"Ezúton szeretnénk újra megköszönni a Regináról készült sok-sok gyönyörű képet!
Már nagyon sokszor végignéztük őket, nem tudunk betelni velük. Persze Regi nagyon édes baba, úgyhogy nem volt nehéz dolgod jó képeket készíteni róla! :-) Annyira örültünk, hogy nem próbáltad meg beállítgatni, jobbra-balra forgatni a fényképezés során - egy egyéves babával nem is lehetett volna. Jó ötlet volt, hogy hagytad kibontakozni és szabadon izegni-mozogni, így az alig másfél óra alatt sikerült Reginek szinte minden arcát megmutatnia és ezt a képeid hűen visszatükrözik. A család és a rokonok is mind áradoznak arról, milyen tündéri képekkel sikerült megörökíteni babánk első születésnapját!
Köszönjük szépen mégegyszer! Bármelyik ismerősünknek szívesen fogunk ajánlani!"

Regina, Évi, Laci

"Még egyszer szeretnénk megköszönni a munkádat, örülünk, hogy téged választottunk! A fotók csodaszépek és a videó is nagyon tetszik!
A mi esküvőnk 2011.08.27-én volt. Már a dátum kitűzése után felkerestük Tibort, és felkértük a fotók és videó készítésére. A szervezéssel még nem nagyon haladtunk, de Tibortól rengeteg tanácsot és ötletet kaptunk ezzel kapcsolatban, így beindultak az előkészületek! Az első találkozás óta tudtuk, hogy a fotók miatt nem kell majd aggódnunk, hiszen Tibor nagyon részletesen elmondott mindent, amiből nekünk már nyilvánvaló volt, hogy jó kezekbe kerültünk :)
A fotózást nagyon élveztünk, mondhatjuk, hogy méltó kezdete volt az utána következő esküvőnknek! Jó volt a hangulat és nagyon jól megértettük egymást, ami azt eredményezte, hogy könnyű volt a "közös munka". A szertartás alatt Tibor minden fontos pillanatot megörökített fotón és videón is! Eleinte nem tudtuk, hogy hogyan tud majd egyszerre fotózni és videózni is, de ma már tudjuk, hogy a rutin meg az évek hatására profi módon tudja csinálni egyszerre mindkettőt. A lakodalomban csak néztük, mivel ő volt az utolsó aki a vacsoránál asztalhoz ült, és azt elsőként fejezte be, a fogások között természetesen fotózott :)
Az esküvő után egy héttel már el is készültek a fotók és a videó, a minőségük pedig tökéletes. Gyönyörűek a fotók és a videót is nagyon élvezzük, minden fontos pillanat rajta van! Nagyon meg vagyunk elégedve, és hálásak vagyunk, hogy Tibor segítségével meg tudjuk őrizni a MI Napunk varázsát!"

Krisztina & Krisztián

"Lieber Tibor!
Wir haben unsere Hochzeit (13.08.2011.) komplett von Österreich aus organisieren müssen. Trotzdem haben wir es geschaft, dass wir den schönsten Tag unseres Lebens, mit deiner professionellen Hilfe, für die Ewigkeit auf Foto gebannt haben.
Die Zusammenarbeit mit dir war locker und entspannt - wir hatten einfach sehr viel Spaß!
Man spürte aber auch sofort die Professionalität und den Ehrgeiz um uns zwei Verliebten ins richtige Licht zu rücken.
Wir können dich - lieber Tibor - an alle zukünftigen Hochzeits-Pärchen sorglos weiter empfehlen."

Vera und Jürgen

"Számunkra az esküvő nem volt más, mint egy csoda, amit csak egyszer lehet igazán átélni, és kívánjuk, hogy egyszer mindenki átélhesse. Sokat keresgéltünk mire Tiborra rátaláltunk, de nagyon örülünk, és jól döntöttünk hogy őt választottuk.
Kedves Tibor!
Hozzásegítettél minket ahhoz, hogy a számunkra fontos pillanatok életünk legfontosabb napján megmaradjanak, és a fotókat nézegetve újra átéljük azt a fantasztikus érzést, amit akkor abban a pillanatban éreztünk. A fotózás közben fantasztikusan éreztük magunkat, ami a képeken is látszik. Gyönyörűek lettek!!! :)
Köszönjük neked azt a sok segítséget és ötletet, amivel az előzetes megbeszélések alkalmával elláttál minket. Köszönet az odaadó, precíz munkádért.
Mindig szeretettel gondolunk majd rád, hogy részese voltál életünk legszebb napjának és megörökítetted számunkra. Kívánjuk, hogy még sok embernek tudj mosolyt és boldogságot adni munkáddal.
Hálásak vagyunk neked és csak ajánlani fogunk mindenkinek.
A jövőben további sikeres munkát kívánunk, és reméljük, az életben még találkozunk."

Szabina és Toncsi

"Mi külföldről szerveztük az esküvőnket! Ennek ellenére Tiborral remekül tudtunk haladni a felkészülés során, hiszen esetében jóval többről van szó, mint profi fotósról. Az esküvői forgatókönyv kialakításában nélkülözhetetlen támpontokat kaptunk, a fotózáskor Tibor ötletei, beállításai és többéves fotós múltja hozzájárult ahhoz, hogy fantasztikus képek készüljenek a legszebb helyeken! Köszönünk mindent, nyugodt szívvel ajánljuk bárkinek!"

Szandra és Péter

"Szeretettel és hálával gondolunk vissza arra a gyönyörűen szép április 2-i (2011) szombatra, amikor összekötöttük az életünket, és Te ebben tanácsaiddal, javaslataiddal, ötleteiddel és nem mellesleg nagyszerűen sikerült képeiddel megadtad nekünk azt a lehetőséget, hogy majd évek-évtizedek múltán is elővehessük és boldog emlékeket idézzenek fel bennünk. És ki tudja talán az utánunk következők - unokáink, dédunokáink - szájtátva csodálják azt ahogy a mama és a papa házasságot kötöttek.
Kedves látogató, érdeklődő aki valamilyen alkalomra fotóst keresel, bátran vedd fel a kapcsolatot Tiborral, mert biztosan fog tudni mondani olyan tanácsot vagy ötletet, amire nem gondoltál korábban és ráadásul még tetszik is. Mivel az életed egy nagyszerű szakaszát szeretnéd megörökíteni, szükséged van egy megbízható emberre aki "fotós szemmel" lát téged, a környezeted és a világot."

Erika és Gellért

"We checked many different photographers on the net, we asked offer from some of them and we chose Tibor because of the stylish, honest and intelligent reply, which was reflected on all of his works. What did we like the most? We got the best tricks and tips from him about the whole evening. His friendly personality, skills and good sense of humor made us feel like spedning an afternoon with our friend while we walked around the city and took many beautiful pics. For the time the ceremony started we knew what is going to happen, we knew what to do, so we could feel relaxed. In the evening we could just concentrate on enjoying ourselves and the party.
He was always there, but he was never there. Even if some unexpected happened he was always there, ready to take some great, spontaneous pictures while we couldn't even notice his presence. All the pictures he made are great but we like the most the ones where some movement is going on, somebody dancing e.g. He has a special sense to take 'talking' pictures about people dancing with pleasure.
Just a tip: Originally we didn't want to have a video, but all of our relatives and friends suggested to do it otherwise we will regret it later. So we asked him to make a video as well. We said to ourselves worst case we are not going to watch it again, but then we have the choice. Thank God we did it! That is the best thing ever! We can't stop watching it. Do not hesitate to ask him to make a video as well!!!
And the wonderful photo books he made, that was the perfect present for our parents. If you have a bit older parents like we do giving them a DVD with the pics is perhaps not the best idea. But that beautiful book is something they can always take from the shelf and they can proudly show it around among family or friends. Of course we kept one copy too. :)
Tibor is simply the best! We are totally satified with his work! Don't even think about it just ask him to be your photographer!
Many thanks again for everything! We wish you lot of success for the future!"

Zsuzska es Rein

"Nagyon hálásak vagyunk Tibornak és Gergőnek -Tibor fiának, aki nálunk a fotózást végezte-, hogy a fotózást és a videózást is vállalták ilyen messze Győrtől. Munkájukról csak "szuperlatívuszban" érdemes beszélni! Már jóval a délutáni fotózás előtt felmérték az egerszegi helyszínek adta lehetőségeket (hol, milyen megvilágításban érdemes fotózni, videózni) és ezzel nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy még gördülékenyebben menjenek a dolgok! Precizitásuk a végeredményen abszolút meglátszik, mind a videó mind pedig a fotók nagyon jól sikerültek. Bármikor is nézzük vissza őket, jó kedvre derülünk, hiszen hűen kapjuk vissza azokat a pillanatképeket, amik akkor és ott történtek.
"Egy szó, mint száz", Tibort és Gergőt csak ajánlani tudjuk mindazoknak, akik elvárják a minőséget és a profizmust reális áron!"

Szilvi és Tamás

"Gyönyörű napsütéses kora őszi időjárás, 25 fok, szóval minden tökéletes volt. Fényképészünk és videósunk egyben Laposa Tibor volt, aki nem csak hogy profin végezte munkáját, de üde színfoltja is volt esküvőnknek és a lagzinknak is. Mindig akcióközelben volt, semmiről nem maradt le. Az elkészített fényképek és videók olyan minőségűek, hogy sokan azt mondták, mintha egy többkamerás jó kis esti filmet látnának. Tibor nagyon sok hasznos tanáccsal látott el bennünket az esküvőnk előtti megbeszéléseken, melyet akkor egy kicsit furcsának találtunk, mondván: ilyen sokmindenre mi nem akarunk figyelni, mi a napot teljes egészében át akarjuk élni. De ezek a tanácsok tényleg a lehető leggyakorlatiasabbak voltak, s ezek nélkül nem élvezhettük volna utólagosan a munkája gyümölcsét.
Szinte észre sem vettük, hogy ott volt az esküvőnkön, csak a gyönyörű végeredményt élvezzük azóta is!"

Reni és Peti

"Februárban tartottuk az esküvőnket és mivel január első heteiben kezdtük meg az esemény szervezését elég kevés időnk volt minderre.
Amikor Tiborral felvettük a kapcsolatot rögtön igent mondott és ennek nagyon örültünk, mert ismertük a munkáit és kifejezetten Őt szerettük volna fotósnak.
Az előzetes egyeztetések alkalmával olyan segítséget nyújtott nekünk , hogy az állunk is majd’ leesett, mert nem "csak" a fotózás körüli teendőkkel foglalkozott, de rendkívül hasznos tanácsokat kaptunk a dekoráció, menü, italválasztás, stb... területén is.
Az esküvőnk napja gyönyörű napsütéses és "meleg" időben volt a korai dátum ellenére.
A műtermi fotózás kezdetén kissé frusztráltak voltunk, de ezt látván Tibor profizmusával és humor érzékével könnyen oldotta a feszültséget bennünk.
Ezt követően egész nap észrevétlenül tette a dolgát és a végeredmény egyszerűen mesés lett.
Maximálisan meg voltunk elégedve Tibor munkájával és nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek!"

Eszter és Gergely (+ azóta megszületett kislányunk: Bogi)

"Egy gyönyörű késő nyári napon volt az esküvőnk. Tiborral egy korábbi munkahelyemen ismerkedtem meg, ahol számos rendezvényről készített remek képeket. Mikor elkezdtük az esküvőnk szervezését egyértelmű volt, hogy őt kérjük fel ennek a szép napnak a megörökítésére. Az esküvőnk napján délutántól egészen hajnalig velünk volt és mindent megörökített, igaz mi ebből szinte semmit nem vettünk észre. Nem éreztük azt, hogy most pózolni kell a fotó kedvéért, ami számunkra fontos volt. Igazi, élő képeket készített. A végeredménnyel nagyon meg voltunk elégedve és a képeket nézegetve sok év múlva is feleleveníthetjük az esküvőnk minden pillanatát."

Edit és Mátyás + Márk a kisfiúnk, akinek szintén nagyon tetszenek a képek amin "Anya hercegnő volt".

"Szeptemberben mondtuk ki az IGEN-t, melynek megörökítésére Tibort kértük fel.
Miután elvállalta a felkérést a fotózásra és a video elkészítésére, összeültünk és átbeszéltük mit szeretnénk. Konkrét elképzeléseink elé semmilyen akadályt nem gördített, ahol tanácstalanok vagy tapasztalatlanok voltunk segített az ismeretei és technikai lehetőségei szerinti legtöbb variáció felkínálásával.
Amíg esküvőnket szerveztük, számtalan apró dolog elkerülte figyelmünket. Ennek finomítására hivatottak a szakemberek, például a fotográfus.
Tibor kérései a fotózás technikájára vonatkozóan utólag mind megmutatták valódi értelmüket, érdemes volt odafigyelni rájuk. Könnyed és közvetlen stílusának köszönhetően egy nagyon baráti hangulatú fotózáson örökíthettük meg jeles napunkat.
Kedves házasulandók! Ne feledjétek: arra talán ti sem emlékeztek majd, milyen volt a szalvéta színe, de ha az autó ajtaját nyitó vőlegény hátát látjátok a kiszálló menyasszony mosolya helyett - azt később bánni fogjátok.
Örülünk, hogy Tibivel dolgoztunk."

Adri és Imi + Kevin

"Köszönjük azt az élményt, mely a képeket végignézve a mai napig könnyeket csal a szemünkbe, hol az örömtől, hol a meghatódottságtól.
Tibor megcáfolta azokat az előítéleteinket, miszerint esküvői foto sorozat alkalmával mesterséges, pózolt képek készülnek. A fényképezkedés már az előkészületektől oldott, barátságos hangulatban zajlott, nagyon sokat nevettünk. Nemcsak velünk, hanem a násznép minden tagjával nagyon udvarias, barátságos volt. Gondoskodott róla, hogy a képekről senki se maradhasson le, mindenki viszontláthassa magát. Visszaemlékezve a lagziban nem nagyon láttuk Tibort, de ő mindig tudta, hol kell lenni- ha kellett autóba pattant, hogy az övé legyen az első kép, vagy térdelt, vagy az ablakpárkányról fényképezett / lehetne még sorolni/ -mindezt a pillanat, na és persze a mi kedvünkért. Esküvőnk fergetegesre sikeredett, de hogy feledhetetlen is legyen arról Tibor gondoskodott kitűnő minőségű képeivel és videójával."

Bálint család

"A nyárutón csodálatos, kellemes időjárás adott kedvező hátteret a fotók elkészítéséhez. Igazábol Tibor esetén nem vettünk zsákba macskát, hiszen munkánkból adódóan már korábban meggyőződhettünk szakmai profizmusáról. Lelkesedéssel és megfelelő instrukciókkal segített az előkészületekben. Akkor döbbentünk rá, micsoda felkészültséget igényel a megfelelő helyszínválasztás, a hátterek alkalmazása, a helyes beállítás. Tibor rövid, pontos, célszerű iránymutatásokkal, könnyed, humoros stílussal biztosította a keretfeltételeket. Ahhoz, hogy a felvételek hűen tükrözzék a mondanivalót elengedhetelen a jó szakemberválasztás, mi megtaláltuk és bátran ajánljuk minden kedves érdeklődőnek."

Lilla és Feri

"Tibor a család jó barátja, és amikor eljött az ideje az esküvonk szervezésének már tudtuk, hogy ot szeretnénk felkérni fotósnak és videósnak. A közös munka alatt az összes lámpalázunkat eloszlatta, és nagyon jó hangulatot teremtett, dacára magyarul egy szót sem tudó férjemnek. Rengeteg kedves tanácsot és hasznos segítséget kaptunk Tibortól már a készülodéskor is, melyek csak apró dolgoknak tuntek ugyan, de a kézbe vett fotókon és a filmkockákon gyönyöruen látszik, hogy fontosak voltak. A kész anyagok kellemes meglepetést okoztak, mert a fotók és a videó anyag nagyszeru profizmusról árulkodott, mi pedig szinte észre sem vettük, hogy a kamera és a fényképezogép egész ido alatt ránk szegezodött. Nagyon szerencsések vagyunk, hogy elvállalta az esküvonket, és köszönjük, hogy a fotókon/videón túl a a jó hangulatról is gondoskodott. :-)"

Lilla es Alexandre

"Köszönet Tibinek a magasszintű, profi munkájáért!
Hihetetlen odaadással,lelkesedéssel végezte az egész napos fotózást,semmiről nem maradt le, minden pillanatban ott volt. Nagyon jó hangulatban-végig nevettük a fotózást-sikerült oldania bennünk a feszültséget. Nagyon sokat segített,ötlettel,tanáccsal a szervezéssel kapcsolatban is! Köszönet érte!!! A végeredményt amit azóta is többször megnézünk biztosit minket arról,hogy jobbat nem találtunk volna Nála! Köszönjük, hogy Te örökítetted meg nekünk 2006-ban ezt a szép napot!!!"

Szilvia-Gábor

"Tibor személyében egy "több mint fotós-videós”-t ismertünk meg, aki tudta, hogy mit akar csinálni, érezhető volt végig a tapasztalat, ami a tarsolyában van. Mindemellett sokat improvizált, alkalmazkodva a különböző helyszínekhez, személyekhez és történésekhez. :-) Zseniálisan oldotta meg a fotózást és videózást egyszerre, mindkettő teljes élményt nyújt. Megnyugtató volt a jelenléte és mégis sokszor szinte észrevétlenül kapott bennünket lencsevégre.
Korábbi tapasztalatunk nem lévén, nagyon sokat segített felkészítése a ceremónia koreográfiájára… és nagyon jól tudunk már csókot adni két vakuvillanásig és lépcsőn járni felemelt fejjel! :-)
Sok elképzelésünk változott hatására a Nagy Napig, például az, hogy nincs szükségünk műtermi fotókra. De igen! (Ehhez ő ragaszkodott). Közös életünk talán eddigi legszebb fotói és első filmje született meg, amiken végre tetszünk is magunknak. Ráadásul élmény volt „modellkedni”, a fotózás néhány órája szinte elröppent, üresjárat nélkül. Tulajdonképpen az esküvőnk már ezzel elkezdődött.
Úgy érezzük, mindent megörökített, viszontlátjuk az eseményeket, kedves rokonainkat, barátainkat, a jó hangulatot (és még olyanokat is, amiket ott nem is vettünk észre:-)
Még mindig nem sikerült betelnünk a fotókkal és a videóval..."

Katalin és Gábor

"Az esküvőt megelőzően több órás egyeztetésen átbeszéltük a Nagy Nap forgatókönyvét. Verőfényes napsütést reméltünk, ennek ellenére 8 °C-kal indult reggel a fotózás, ami egy kicsit kedvünket szegte, de a műterembe érve az első pár(száz) fotó elkészítése után elszállt belőlünk minden feszültség és remek hangulatban telt a fotózás a 3 külső helyszínen, a szertartásokon és a lakodalomban.
Nagyon élveztük a fotózás minden pillanatát. Kérésünknek megfelelően - inkább fotókat mint videót kértünk - eleget téve Tibor 24 montázsból álló kb egy órás lényegre törő, de annál élvezetesebb videó felvételt készített a legjobb, legfontosabb momentumokkal. Köszönjük szépen a munkáját és bátran ajánljuk minden kedves házasulandó párnak!"

Eszter & Szabolcs

"Döntésünket nem bántuk meg, hiszen Tibor nagyon profin végezte a munkáját. Hihetetlen lelkesedése és játékossága átragadt ránk is a fotózáson, amely így nagyon jó hangulatban telt, és egy percig sem éreztük magunkat feszélyezve. A szertartás és a mulatozás alatt szinte észre sem vettük, hogy Tibor bőszen dolgozik, és csak a kézhez kapott fotókat és a videót látva tudatosult bennünk, hogy egyetlen, számunkra fontos mozzanat sem hiányzik. Rengeteget segített azzal is, hogy a ceremónia előtti találkozón átbeszéltük az esküvő menetét, és sok hasznos tanáccsal látott el minket.
Nagyon elégedettek vagyunk a kiváló minőségű fotókkal, és a videóval is, az esküvőnk óta már vagy százszor visszanéztük őket, így újra meg újra átélhettük a legszebb napunk boldog pillanatait.
Köszönjük szépen Tibor, hogy felejthetetlenné tetted az esküvőnket, és remélem, még találkozunk az életben - esetleg egy kellemes babafotózás alkalmával! :-)"

Viki és Zsolti

"Lassan 1 honappal az eskuvo utan, van idonk vegre atertekelni a torteneseket.
Kedves Tibor! Szeretnenk nagyon megkoszonni a munkadat! Egyike voltal azon keves szolgaltatonak, akitol azt kaptuk, amit elozetesen megbeszeltunk, ha nem tobbet...
Profizmust es oromteli pillatokat, felejthetelen emleket!
Maximalis alkalmazkodast a reszedrol: mind az egyeztetesek alatt, mind a helyszinen, mindenhol ott voltal ahol kellett, de pont annyira lathatlanul ahogy egy fotostol/videostol elvarhato. Velunk toltotted a napot es ha kellett ezerszer is elmondtad, hogy tartsam a fejem, mit csinaljunk, mit ne stb. hogy a fotokon a legelonyosebben legyen minden.
A siker nem maradt el, gyonyoru, szuper minosegu, otletes, valtozatos fotok es egy nagyon szuper, profin osszevalogatott video, ahol minden fontos pillanat rajta van a keszulodestol a hajnali buliig.
Eloszor nem kertuk es utana is sokat ketelkedtunk, kell-e nekunk video, hiszen ez tunik az egyik legegyszerubben lefaraghato extra koltsegnek az eskuvoi keretbol. Meggyoztel, hogy kell, es nem bantuk meg! Olyan anyagot kaptunk keszhez, amit mindenki csak dicserni tud, nagyon boldogga tettel vele minket!
Barki aki ketelkedik, csak javasolni tudom, minimalis plussz koltseggel, hiszen Tibor 1 szemelyben fotos es vidos, olyan profi minoseget, es felejthetetlen anyagot kaptok, amit utolag biztosan nem fogtok megbanni.
Az eskuvo utan minimalis ido utan kesz volt annyi fotoalbum es video dvd, amit kertunk, beleertve a plakat meretu nagyitast is. Az album, mint ahogy a dvd is, rettenetesen nagy sikert aratott, igy kenytelen vagyok utanrendelni. A plusz meglepetes pedig az internetes galeria volt, ahol mindenkinek meg tudom mutatni a kepeket, gyonyoru valogatas!
Kedves Tibor, nagyon halasak vagyunk Neked es orulok, hogy Te voltal a fotosunk/videosunk. Reszunkrol a megtiszteltetes!"

Edit & Stefi (+ Melissa)

"Für unsere Hochzeit am 15. August 2009 haben wir uns für Tibor als Fotograf entschieden.
Und das nicht nur, weil er sympathisch ist, stets mit einem Tipp und Ratschlag in der Tasche, sondern weil seine bisherigen Arbeiten überzeugend genug waren.
Unsere Entscheidung war mehr als richtig! Wir beide stehen nicht wirklich gerne vor der Kamera - wegen Tibor seiner angenehmen Art sowie seines Humors hat uns das "Paar-Fotografieren" sogar Spass gemacht! Unsere Hochzeit war ja dreisprachig (ungarisch, englisch und deutsch), was die Auswahl der Fotografen doch eingeschränkt hat. Ob vor oder während der Feier: mit Tibi war das nie ein Problem! Während der Feier ist Tibor fast unscheinbar geworden. Unbemerkt hat er wunderschöne, witzige und uns wichtige Augenblicke festgehalten. Unser Album und auch die weiteren Fotos zeugen von seiner Professionalität!
Vielen herzlichen Dank, lieber Tibi, für all die schönen „greifbaren” Erinnerungen, die wir nun auch mit anderen teilen können!"

Kati és Tom

"A férjem az esküvő után annyit mondott: jó, hogy a Tibor volt velünk! Én ennél bővebben ki tudom fejteni.
Fényképészt kerestem az esküvőnkre, a neten találtam rá. A munkáit még akkor nem ismertem részletesen. Megbeszéltünk vele egy találkát , megmutatta a munkáit , megkérdezte mi az elképzelésünk és rengeteg jó tanácsot is adott. Amit mondott a munkájáról az mind úgy is történt, nem beszélt mellé. Ő tényleg profi! Az esküvő napján már reggel jött és készítette a fotókat folyamatosan. Barátságos volt mindenkihez, ami nagyon fontos szempont. Bármilyen ötletem vagy kérésem volt azon a napon ő megcsinálta, nem ismer lehetetlent a munkájában. Mindem fontos pillanatnál ott volt , nem kellett aggódnunk, hogy egy fontos mozzanat meg van-e örökítve. És persze a képek minősége is kiváló! A színek szépek, a fotók maximálisan kidolgozottak.
Én csak annyit tudok még hozzá fűzni, ha az esküvőd után újra át akarod élned az egésze gyönyörű napot a képek láttán , akkor a Tiborra van szükséged!"

Kovács Andrea és Csáki Krisztián

"Olyan fotóst és videóst kerestünk magunknak,akinek munkája után,visszanézve újra- és újra átélhetjük a mi napunkat. Sok keresés után, a neten gyönyörű képeket találtunk, melynek szerzője Tibor volt. Pillanatok alatt eldőlt, ki lesz a mi emberünk. Szerencsénkre szabad volt erre a dátumra :), és a személyes megbeszélés is csak erősítette a szimpátiánkat. Az általa készített dupla videó dvd-t, és fényképeinket nézegetve is csak annyit mondhatunk... Ez igen. De jó, hogy őt választottuk!!! Képein nem látszik, hogy betegek voltunk, csak az a szépség amit más biztos, hogy nem tudott volna kihozni belőlünk.
Ha tartotok egy kicsit a "pózolástól", nem érzitek magatokat fotogénnek, és még szervezitek az esküvőt, akkor mindenképp beszélnetek kell egy profival, aki minden téren ellát jótanáccsal!
Ő az: Laposa Tibor, akit mi hálás szívvel ajánlunk!!!"

Judit és Gábor

 

Vissza Fel